То е ясно че никой нищо няма да направи, но аз се реших да си направя пък и ще видя някаде да си го изкарам. Ето едно демо, но още търся подходящата програма за това.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Календар на клуба??
Collapse
X
-
много добре изглежда!Last edited by Furious 155; d.m.y г., 21:07.
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Първоначално публикувано от lyuboo Покажи съобщениеТо е ясно че никой нищо няма да направи, но аз се реших да си направя пък и ще видя някаде да си го изкарам. Ето едно демо, но още търся подходящата програма за това.Alfa Romeo 145 1.6 BOXER
sigpic
http://vbox7.com/play:884c5234
http://www.youtube.com/watch?v=utCgI...layer_embedded
Comment
-
Първоначално публикувано от lyuboo Покажи съобщениеТо е ясно че никой нищо няма да направи, но аз се реших да си направя пък и ще видя някаде да си го изкарам. Ето едно демо, но още търся подходящата програма за това.
Comment
-
Първоначално публикувано от MrX Покажи съобщениеИ каква е обвързаността на КАРБ с тоз сбироток от снимки на автомобили, че отдолу е изписан с някакъв измислен шрифт "Клуб Алфа Ромео България"?
Comment
-
Първоначално публикувано от lyuboo Покажи съобщениеНяма такава колега, просто реших да убия времето и това е. Ако е проблем ще го махна, а ако не били ми казал какъв всъщност е шрифта че не можах да го намеря, за да го коригирам.
В Downloads търси Alfa Romeo font или по-точно първото горе в ляво. А щом календара не е издаден официално от КАРБ името не може да стои на дадения календар.
Comment
-
Първоначално публикувано от MrX Покажи съобщениеhttp://www.alfa155.co.uk/
В Downloads търси Alfa Romeo font или по-точно първото горе в ляво. А щом календара не е издаден официално от КАРБ името не може да стои на дадения календар.
Comment
-
Хубав е колега. Направил си нещо интересно.FORD FOCUS ST 2.0 EcoBoost 250 hp, 13'
LANCIA DELTA III 1.9 Twin Turbo Multijet 190 hp. 844A1000 EXECUTIVE 10`
LANCIA LYBRA 2.4 jtd 140+ hp. 839A6000 EXECUTIVE 02`
LANCIA LYBRA 2.4 jtd 150+ hp. 841C.000 EXECUTIVE 03`ex.
ALFA ROMEO 156 1.6 TS 16V AR67601, ГИ 97`ex.
LANCIA DEDRA 1.6 835A1000 90`ex.
Comment
-
Първоначално публикувано от sen7 Покажи съобщениеПовярвай ми , тук има мн. по-голям потенциал и материал от колкото при колегите.Всичко опира до желание просто .........и свободно време де
Comment
-
Еейййй ... голяма работа сме значи ... Един фен е решил да направи нещо хубаво, и всички му скачате на главата. Като сте така недоволни, направете и вие нещо - всеки може да критикува наготово !
Ако искате да се свърши нещо - дайте да съберем хубави и качествени снимки, и да си направим календар. Аз например мога да изровя моя фото-архив, а съм сигурен че има и още много хора със супер снимки, които да помогнат !
@ lyuboo - колега, дерзай смело, и да не ти пука от критиките - така или иначе един или двама биха се наели да свършат нещо сериозно ! Ако си намерил подходящия софт, пиши ми, за да видим какви снимки можем да изберем за календара. Па после ще видиш, че всички ще искат да си вземат
Comment
-
Календара на колегата си е много добър, много по добър от този дето е даден за пример. Дано да има повече хора, които да правят нещо, а не само да критикуват.Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор- 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана
Comment
Comment